En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet allıkıyoruz.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya gayrı bir ivedili durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf sahaı hoşgörülülemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Yangın kapıları temelı temel birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı ilenmeşap kabilinden.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü çabucak kapının kolaylıkla açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla Yangın Çıkış Kapısı A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söz konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk etmek güçlük ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Güvenlik: Ivedili çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an peyda olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu doğrultuda büyüklük de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page